duminică, 16 februarie 2014

Ceva special azi: blana de VIZON IMPERIAL!!!!

Cei care cunosc blanurile si valoarea lor, stiu ca una dintre cele mai spectaculoase si speciale blanuri este blana de vizon imperial. Cu o asemenea minunatie va astept doamnelor si domnisoarelor azi, la 21.00 !!!!

vineri, 7 februarie 2014

Postare noua: BLANA VIZON !!!!

Cred ca fiecare dintre noi, doamnelor si domnisoarelor, apreciaza blanurile de calitate, cu croiala eleganta. In topul acestora se afla blana de vizon (nurca) , mai ales, daca e produs de faimoasa firma de blanuri SAGA , calitate imbatabila pe aceasta piata. In aceasta seara va astept cu o blana lunga creatie austriaca Saga Mink. Nu ratati ocazia!

duminică, 2 februarie 2014

POSTARE SPECIALA: Blana originala DILETTA LELLI, FLORENTA- mar I42

Va intampin doamnelor si domnisoarelor cu o postare speciala, ca sa va pregatiti deja de Dragobete - Valentine's Day, cu o tinuta exceptionala. Aceasta blana e una speciala, cum la noi nu se gaseste nicaieri, numai in Italia, de unde si provine, mai exact din Florenta-una dintre capitalele modei italiene, creatoare Diletta Lelli , croiala manuala. Este o blana lunga shearling , decorat la guler-foarte amplu- si la maneca cu blana astrahan auriu, care in sine e foarte rara. La maneca are o croiala speciala-vezi poze-avand cele 2 blanuri suprapuse. Este cambrata, insa fiind la 2 nasturi, e croit in asa fel sa urmeze linia corpului usor, si sa fie comoda. Are si al 3.-lea nasture sub guler, care, in caz de vreme foarte friguroasa se poate inchide.  fost purtata 3 luni, asta se vede la o peticica de pe bratul drept, care se poate curata daca va deranjeaza , dar eu nu am timp pentru asta. Din aceasta cauza o dau mai ieftin, pe ebay una scurta costa 1900 $ , in stare purtata.Marimea de pe eticheta e I42, umeri 40cm,bust max 100 cm, talie 84 cm, lungime 112 cm. Pret origin2500 Euro, pretul meu 800 Ron.al

POSTARE SPECIALA: azi, orele 21.00 !!!!

Azi seara va invit la o piesa exceptionala si de extraordinar de mare valoare : blana originala shearling din Italia, mai precis Florenta ,superba, cu astrahan auriu !!! Va astept cu mare drag la orele 21.00 !!!